GTS Super

Colecția

Vespa GTS Super 300

Vespa GTS Super 300

7080 EUR

Transmise

Automată

Fuel

Benzină

Pasageri

2 Persoane

De ce să alegi o Vespa?

Cea mai rapidă, mai puternică Vespa din toate timpurile emană hotărâre și caracter, cu aspect sportiv și multă atitudine

  • Alegeți dintre Grigio Titanio (gri) și Blu Vivace (albastru), ambele opțiuni de culoare mată, îndrăznețe, care sunt nuanta perfectă pentru grafica specială elegantă și jantele negre totale. Stilul sportiv și designul decisiv se extind la îngrijirea minuțioasă acordată alegerii materialelor și finisajului pentru a nu lăsa nicio îndoială cu privire la caracterul fără compromisuri al acestui scuter. 
  • Vespa GTS Super 300 cu motorul său de 300 HPE (motor de înaltă performanță) și controlul tracțiunii ASR ca standard este cea mai rapidă și mai puternică Vespa din toate timpurile. Motorul său monocilindric, în 4 timpi, cu 4 supape, răcit cu lichid de 300 cmc cu injecție electronică oferă până la 23,8 CP și construcția sa de calitate de primă clasă asigură o accelerație remarcabilă de la un punct mort. Pe scurt, cuvântul Super este descrierea perfectă.
  • Caroseria total din oțel, cu echilibrul perfect între tradițional și contemporan oferă personalitate și caracter din abundență. Cu grila față reproiectata, un ghidon remodelat, un nou scaun ergonomic și iluminare cu LED complet, GTS SuperTech 125 are aerul adevăratei redevențe rutiere.