SERVICE AUTORIZAT RAR

SERVICE
MOTOCICLETE
CONSTANȚA

Piesele necesare reparării motocicletelor pot fi furnizate în regim de urgență de firma noastră.

Efectuăm teste pentru a fi determinată starea tehnică a unei motociclete ce urmează a fi cumpărată.

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Red-Bike este un service dotat cu scule și echipamente pentru lucrări complexe, are mecanici cu o experiență foarte mare și este autorizat RAR.

  • Revizii și reparații autorizate în garanție și post-garanție pentru Vespa, Kymko, Sym, Piaggio, Yamaha, CFMoto, Polaris, Honda, Suzuki, Kawasaki, Triumph, Can-Am.
  • Servicii de vulcanizare și echilibrare roți, atât pentru clienții de motociclete și ATV-uri, cât și pentru posesorii de autoturisme și autoutilitare.
  • Transport de motociclete, scutere sau ATV-uri. Asiguram transportul acestora de la domiciliul / sediul clientului sau de la locul indicat, până la sediul nostru.
CE MAI GĂSIȚI LA NOI:

Schimbare kit transmisie Constanța

  • Operația de schimbare a kitului de transmisie este de o importanta majoră. Dacă nu este făcută corect poate pune viața motociclistului în pericol. De asemenea, reglajul de întindere a lanțului și alinierea roților, sunt operații foarte importante pentru funcționarea în siguranță a motocicletei. Vă recomandăm să efectuați operația la un service de motociclete autorizat RAR.

Probleme sistem de răcire

  • Probleme ale sistemului de răcire, direct la service de motociclete. Pot fi defecțiuni ce necesită reparații sau doar schimbarea lichidului de răcire.

Schimburi de ulei si filtre

  • Operația este ușor de făcut însă de importanță crucială. Efectuată greșit, poate distruge întreg motorul. Uleiul, este plimbat prin motor și cutie de viteze în diverse condiții de funcționare. Turații joase sau foarte înalte, temperaturi mici sau mari. Chiar dacă nu este o operație foarte complicată, schimbul de ulei și filtre este recomandat să fie făcut într-un service de motociclete autorizat RAR.

Probleme senzori la motocicletă

  • Pentru o acuratețe cât mai mare în citirea datelor, recomandăm folosirea de senzori originali, nu aftermarket. În service de motociclete putem detecta și înlocui diverși senzori cauzatori de probleme. 

Diagnoza motor

  • Facem verificări și diagnoze ale motorului. Este bine ca această operație să fie efectuată într-un service de motociclete autorizat RAR. De multe ori există defecte ce pot avea cauze ascunse și nu pot fi identificate imediat. Este bine ca această verificare să se facă minuțios și cu mare atenție.

Verificare instalatie electrică Moto

  • Depozitarea bateriilor în condiții optime este importantă. De asemenea dacă nu folosiți motocicleta pentru o perioadă de timp îndelungat, este bine să fie decuplată de la instalația electrică. La service de motociclete verificăm bateria și instalația electrică. Bateriile de motociclete sunt mult mai sensibile decât cele pentru automobile.

IMPORTANT:

Suntem o echipă de oameni serioși și dedicați. Oferim consultanţă celor care sunt la început de drum în lumea Motocicletelor și oferim informaţii folositoare, dobândite în ani de condus şi activitate pe două roți.
Programare Rapidă
Consultanță Telefonică
Asigurare Reparație