ELECTRIZANT !

Din colecția noastră

Vespa ELETTRICA

Vespa ELETTRICA

6990 EUR

Transmisie

Automată

Alimentare

Electric

Pasageri

2 Persoane

Love from Italy

DESPE MODEL

Conceptual Vespa ELETTRA a fost proiectat de MA-DE Studio ca o versiune modernizată a modelului original Piaggio Vespa, care să ofere capabilități impresionante pe care motocicliștii să le aprecieze în mediul urban.

  • Unitatea este echipată cu un motor electric de 7 kW în interior care este capabil să ofere un cuplu de 240 Nm și poate astfel să atingă viteze de până la 60 km/h.
  • Conceptul Vespa ELETTRA este completat de un pachet de baterii de 5,6 kW/h care îi va permite să ruleze până la 140 de kilometri înainte de a fi nevoie să fie reîncărcată.
  • Scuterul are un design familiar, dar este încărcat de tehnologie, cu un loc dedicat pentru montarea unui smartphone atunci când este în funcțiune, pentru a maximiza capacitățile atunci când se află pe drum.
  • Cu Vespa Elettrica, puteți naviga pe străzile urbane în liniște absolută, fie că alegeți modul de economisire a energiei Eco, fie că optați pentru a împinge motorul selectând Power. În ambele cazuri, în timp ce alunecați prin oraș, absența completă a poluării acustice vă va asigura că veți aprecia la maximum experiența de condus lin.