Vespa GTS

Colecția noastră

Vespa GTS Super 125

Vespa GTS Super 125

6080 EUR

Transmisie

Automatic

Alimentare

Benzină

Pasageri

2 Persoane

Vespa GTS este însoțitorul perfect pentru călătorul neînfricat.

 

De ce să alegi o Vespa?

Cadrul robust din oțel al GTS, care combină tradiția și tehnologia avansată ofera parteneriatul perfect pentru călătorie, indiferent de locul în care te duce spiritul de aventură.

  • Vespa GTS 300 este cea mai rapidă și mai puternică Vespa din toate timpurile. Motorul său monocilindric, în 4 timpi, cu 4 supape, răcit cu lichid de 300 cmc cu injecție electronică oferă până la 23,8 CP și construcția sa de calitate de primă clasă asigură o accelerație remarcabilă la plecarea de pe loc. Pe scurt, acest motor de înaltă performanță 300 se ridică la înălțimea numelui său.
  • Însoțitorul tău de încredere în naveta urbană haotică sau partenerul perfect  în aventuri mai plăcute, Vespa GTS 300 asigură un confort maxim prin șaua ergonomică căptușită și materialele atent selectate atât pentru pilot, cât și pentru pasager. Există, de asemenea, mult spațiu de stocare și chiar o priză USB, astfel încât smartphone-ul dvs. să fie încărcat întotdeauna
  • Un cadru robust din oțel, anvelope cu latime generoasa și un sistem de frânare cu disc dublu face din Vespa GTS 300  regele siguranței și fiabilității rutiere.