Vespa PRIMAVERA

Din colecția noastră

Vespa PRIMAVERA 50

Vespa PRIMAVERA 50

3900 EUR

Transmisie

Automată

Fuel

Benzină

Pasageri

2 Persoane

De ce să alegi o Vespa?

Vespa Primavera  face din tehnologie punctul forte datorită panoului de instrumente inovator cu afișaj multifuncțional TFT color, conectat la sistemul Vespa Mia.

  • Punând două roți și un motor la dispoziția lumii în schimbare, Vespa Primavera și-a făcut prima apariție la sfârșitul anilor 1960 ca o gură de aer proaspăt. După succesul său epocal, Vespa Primavera reînnoiește astăzi mitul aducându-l în linii proaspete și ușoare și devenind un exemplu de stil și tehnologie.
  • Această Vespa cu caroserie mică, cu faimoasa structură ușoară, trece cu ușurință prin traficul orașului și cu întinderi mai lungi de drumuri . Concepute astfel încât să vă bucurați de o deplasare lină, liniștită și confortabilă, roțile sale de 12 “oferă o aderență perfectă pe toate suprafețele și în toate condițiile. 
  •  Aplicația conectată la vehicul vă permite să vizualizați o cantitate incredibilă de informații utile șoferului. Pe lângă cunoașterea stării vehiculului și a traseului parcurs, sistemul vă permite să răspundeți la apeluri telefonice utilizând butoanele de pe ghidon și să utilizați comenzile vocale ale smartphone-ului pentru a efectua apeluri sau pentru a gestiona lista de redare a muzicii.