Din colecția noastră

SEI GIORNI

Vespa SEI GIORNI 300

7280 EUR

Transmisie

Automată

Fuel

Benzină

Locuri

2 Persoane

Simply the Best!

De ce să alegi o Vespa?

Inspirat de istoria celei mai faimoase competitii moto Vespa, Sei Giorni reunește cele mai bune tehnologii ale motorului cu un design care ține de confort și tinuta sportiva.

  • Aducând un omagiu zilelor glorioase ale originalului Vespa Sport „Sei Giorni”, construit pentru ediția din 1951 la Sei Giorni Internazionale (6 zile internaționale) din Varese, Italia, unde legenda cu două roți a obținut 9 medalii de aur, aceasta versiune moderna  imbina tehnologia și pasiunea pentru călătorii cu o parte autentică de istorie sportivă Vespa.
  • Nici o tehnologie nu a fost lăsată neexplorată atunci când vine vorba de asigurarea unui confort maxim, cu un design de înaltă tehnologie pe baza ergonomiei, siguranței și o serie de alte detalii.
  • Unele dintre acestea includ poziția de conducere, sistemul de siguranță integrat și portul USB, astfel încât telefonul să fie mereu încărcat, ceea ce înseamnă că puteți merge linistit în călătorii lungi.
  • Vespa Sei Giorni valorifică frumos spiritul sportiv clasic al Vespelor originale, cu caracteristici precum farul montat pe aripa fata, ghidonul din teava metalica ridicat și panoul de bord elegant, cu un vitezometru analogic pe fond alb