Din colecția noastră

Vespa SPRINT Justin Bieber Edition

Vespa SPRINT 50 Justin Bieber Edition

4600 EUR

Transmisie

Automată

Alimentare

Benzină

Locuri

2 Persoane

Simpli the best!

De ce să alegi o Vespa!?

Vespa Sprint a fost creata pentru a transforma chiar și cea mai banală călătorie într-o ieșire distractivă. Echipat cu o mulțime de funcții avansate și conceput pentru a oferi stabilitate și manevrabilitate de primă clasă, este interpretarea supremă a caracterului modern.

  • Vespa Sprint se mândrește cu un corp compact, ușor, confortabil și de protecție, complet construit din aluminiu. Linia sa tinerească este accentuată de un far dreptunghiular, fără înțelepciune, și este finisată cu roți mari de 12 “cu jante spectaculoase din aliaj de aluminiu. 
  • Moștenitor al acelei generații iconice de Vespas sportivi și agili care au străbătut orașele și orașele europene în timpul Swinging Sixties, Vespa Sprint S 50 de astăzi a moștenit cu siguranță spiritul proaspăt, lipsit de griji, care a definit atât acele scutere de altădată, cât și călăreții lor, cu injecția binevenită. a unei doze sănătoase de tehnologie de ultimă oră din secolul XXI. 
  • Fiecare Vespa Sprint vine cu un motor din familia i-get care reprezintă tehnologia italiană Green Experience, un nou mod inteligent de gândire, proiectare și construire a sistemelor motor și transmisie care oferă o experiență de călătorie cu adevărat specială pentru proprietarii de Vespa.